web analytics

Opleidingen Verandermanagement aan de VU starten binnenkort

Auteur: Niels van der Eng

Op woensdag 11 januari om 18.30u organiseert de Postgraduate Opleiding Verandermanagement een voorlichtingsbijeenkomst voor de basisopleiding en de Master of Science-opleiding Verandermanagement. Beide opleidingen zijn een inspirerende match tussen wetenschap en praktijk, waarin eigen casuïstiek een centrale rol speelt.

Tijdens de bijeenkomst maakt u kennis met de programmaleiding en ontvangt u informatie over onder ander het programma en de toelatingseisen. Uiteraard is er ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen. Mocht u voornemens zijn aanwezig te zijn, dan kunt u dat doorgeven aan Lilian Dekker: l.dekker@vu.nl. U bent van harte welkom.

Algemeen

De Vrije Universiteit biedt twee opleidingen Verandermanagement aan:  de basisopleiding (duur circa 3 maanden) en de parttime Master of Science-opleiding (duur circa 24 maanden). Aan deelnemers met een hbo-achtergrond die de masteropleiding willen volgen, biedt de Vrije Universiteit een premasteropleiding aan, zodat zij zich kunnen kwalificeren voor de masteropleiding.

Startmomenten

• Basisopleiding Verandermanagement – start maart 2017
• Parttime master Verandermanagement – start september 2017
• Premaster t.b.v. parttime master Verandermanagement – kan direct gestart worden (o.a. voor kandidaten met een hbo-achtergrond)

Klik hier voor meer informatie.

Contactinformatie

Lilian Dekker
Opleidingssecretariaat PGO Verandermanagement
l.dekker@vu.nl
06-23519129

Tags: , ,

Reageer